tisdag 15 november 2011

Middagstips

Provade en riktigt god ris- och kasslergratäng igår.

4 pers
4 port kokt ris
300 g kassler
1 liten purjolök
3 dl grädde
1 dl lättmajonnäs
1/2 dl chilisås
2 dl riven ost
salt och peppar


Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken.
Blanda samman det kokta riset, kasslerbitarna och purjolöksstrimlorna i en ugnsform.
Blanda grädde, majonnäs och chilisås. Häll detta över det blandande riset, kasslern och purjolöken i ugnsformen.
Strö den rivna osten ovanpå.
Ställ in ugnsformen i mitten av ugnen i 225ºC i 15 minuter.

Supergott :)

1 kommentar:

Josefine sa...

Låter gott! Jag har varit sugen på kassler länge nu, och trots det köpte jag ingen när jag var och handlade idag...