torsdag 22 december 2011

Torsdag

Jag har en teori om varför Tuva varit gnällig och inte kommit till ro de senaste två dagarna. Jag har flängt runt överallt och eftersom Chrille jobbat har Tuva fått hänga på. Idag har vi tagit det lugnt och bara varit iväg en gång, och då har hon varit som vanlig. Det blev väl för mycket helt enkelt.
Det blev en mysig och trevlig lunch idag när Hanna och Sandra var på besök. Bjöd på amerikanska pannkakor, vilket verkade uppskattas :) Sen var vi en sväng på Vellingeblomman, och Tuva märkte nog knappt att vi var iväg för hon sov hela tiden :) Det var knappt nåt folk där så vi strosade runt i lugn och ro och fikade. Och kvällen har varit lugn och ska så förbli. Imorgon ska det inte heller göras alltför mycket, förbereda lite inför julen bara :)



Försöker ta sig fram :)
Så här arg blir man när det inte lyckas så bra som man vill :) Ma ma, sa hon och det lät precis som om hon blev arg på mig haha :)



1 kommentar:

Ilda - En Fotogalen Mamma! sa...

Hehe vilka mysiga bilder!

Ja det var inte nära ni hade till Liseberg du ^^ Jag har liksom 20 minuter dit men är aldrig där haha. man uppskattar det inte lika mycket när man har det i närheten då man vet att man kan gå dit när som.

Men det är riktigt mysigt på Liseberg, både på sommaren och på julen. Nu suger det dock att det regnar 24/7 för det blir inte alls lika trevligt då men men så kan det gå ^^