lördag 15 oktober 2011

Lördag...

... och här händer inte alltför mycket. Har precis varit ute och sprungit en liten runda, första gången på 1½ vecka. Förkylningen är mer eller mindre borta nu och Moa är också mycket bättre. Skönt! Vädret är riktigt härligt så det blir nog en tur till en närliggande lekplats senare. Kanske drar förbi Hemmakväll för filmhyrning och godisköp också :) Mycket mer än så blir det nog inte.

Var i stan igår och har fått inhandlat en riktigt fin häxklänning och hatt till Moa :) Hon är överlycklig och längtar till deras Halloweenfest. Det är inte billigt med sådan utstyrsel, men vad gör man inte för sina barn :) Synd att Halloween inte är mer utpräglat i Sverige. Det är en mysig tradition tycker jag :)

Syskonrivaliteten har börjat här förresten :) Tuva satt i mitt knä innan och Moa satt snett framför oss. Tuva ska ju pilla på allt så plötsligt böjer hon sig fram och drar i Moas hår. Hon fick dessutom loss en helt tuss. Moa tyckte såklart det gjorde ont, och jag förklarade att "lillasyster bara är en bebis som vill pilla på allt och hon ville förmodligen bara klappa dig på huvudet" :) Moa fick iaf inte för sig att ge igen. Än...
På tal om att pilla på saker så har ju Tuva gjort det ett tag nu, men de senaste dagarna märker man att hon är mer medveten om att hon gör det och hon har mycket bättre kontroll över sina rörelser. Hjälp vad tiden går fort! Samtidigt är det så himla kul och mysigt med all utveckling. Och Moa utvecklas hon med. Idag märkte jag det på hennes målande. Hon har iofs inte målat här hemma på ett ganska bra tag, men nu gör hon verkligen saker. Som innan sa hon att hon skulle måla en sol och det det såg man utan tvekan att det var. Hon blir 3,5 år imorgon!!!! Galet!

Inga kommentarer: