måndag 17 oktober 2011

Kulhuset

Nu är vi alla tjejer trötta efter x antal timmar på Kulhuset :) Vi var där först några timmar innan lunch, sen var vi hos tandläkaren innan vi åkte tillbaka dit. Vi hade hela leklandet för oss själva :) Andra gången vi åkte dit sov Tuva så jag och Moa kunde ha riktigt kul ihop.

Det gör riktigt ont i mitt mammahjärta angående Moas tänder. Ska förtydliga att dom inte blev intrycka i tandköttet, utan bakåttryckta (om det nu är ett ord...). Sitter och väntar på att tandläkaren ska ringa så får vi får besked om när vi ska komma in. Som det ser ut ska nämligen ena framtanden dras ut. Huh! Det kommer nog blir mycket jobbigare för mig än Moa. Isf kommer hon få lugnande innan som gör henne avslappnad och sen kommer hon tydligen inte minnas nåt av det. Ett annat alternativ var att trycka fram tanden igen. Tandläkaren vi var hos i idag skulle rådfråga en annan som är specialist på just barn så vi får se vad som händer. Moa var iaf superduktig hos tandläkaren. Hon ville först inte, eftersom hon trodde det skulle göra ont. Men när hon väl lagt sig i stolen gick det problemfritt och hon skuttade ut därifrån med en studsboll som hon fick :) Har försökt förklara för henne att hon kommer få en spruta och att dom ska ta bort en tand. Hennes första reaktion var "men det kommer ju göra ont". Men hon förstår nog inte riktigt vad som komma skall. Hon har inte fått i sig nåt precis idag heller eftersom det gör ont när hon tuggar. Men hon har iaf inte ont "bara sådär", så det är ju bra :)
Och lilla fisen sitter och snarkar :) Moas förkylning smittade av sig igen, så Tuva är rätt förkyld hon med. Nu kan det bara bli bättre känner jag, men jag klagar inte för det finns dom som har det mycket värre.

1 kommentar:

lillan sa...

usch känner smärtan i mig med :-(