tisdag 31 maj 2011

Drömmar

Precis som (antar jag) alla föräldrar är jag väldigt nyfiken på vad ens barn drömmer om nätterna. Moa säger grejer ibland som är väldigt lustiga, och ibland vaknar hon och är ledsen. Hon drömde igår morse och sa lejon, och bara en kort stund därefter vaknade hon till. Så då kom hon ju ihåg drömmen och berättade: Mamma, det var ett lejon på dagis och då kom farbror polisen och skulle ta lejonet, men han åkte iväg till Mexico. Så där e inget lejon på dagis nu. Det är inte bara vi vuxna som drömmer knäppa drömmar med andra ord :)

Idag har trollungen varit hos tandläkaren. Hennes tredje besök. Första gången var vid 1-års ålder om jag inte minns helt fel, men det var ju mest information. Sen gick hon en gång efter att ha trillat på dagis och idag var det första riktiga besöket som görs vid 3-års ålder. Hon såg verkligen framemot det, tror att det beror mycket på att hon gillar boken Emma går till tandläkaren. Hon sprang in och hoppade själv upp i stolen. Gapade utan att protestera och lät tandläkaren kolla ordentligt och blåsa lite. Pratade glatt med henne övriga tiden. Och hon har tack och lov jättefina tänder och tycker vi sköter dom riktigt bra! Härligt att höra, man vet ju inte riktigt hur bra man kommer åt ibland liksom. Efter tandläkaren var vi på ett besök på banken för att fixa lite med lånen. Alla sänkta kostnader är välkomna, framförallt nu när jag ska gå hemma :) Kom hem med lite nytt till bebben också :) Resten av dagen har vi varit ute i trädgården i det alldeles ljuvliga vädret. Där kommer vi stanna :)
Glassbody och blårandig body från Lindex.
Resten från HM och i form av en present från lillebrors sambo Malin (tackar vi väldigt mycket för) :)


Igår var jag och Moa i Oxie och hälsade på fotbollstjejerna. Vilket Moa tycker är jättekul :) Och en lagkamrats mamma tog några väldigt fina bilder på henne. Här är två av dom. Undrar om det blir en fotbollstjej av henne? :)

Inga kommentarer: