tisdag 21 juni 2011

Lika som bär?

Tuva







Moa




Nja men väldigt lika iaf :) Näsorna skiljer sig och Moa är lite rundare i huvudet, men annars så. Försöker komma ihåg hur Moa var den här första tiden, men det är skrämmande hus snabbt man glömmer! Jag kan iaf inte komma ihåg att hon sov så här mycket :) Men lika snäll var hon.

Idag var det dags för första BVC-besöket. Vi valde samma läkare som Moa har, vi gillar verkligen henne! Tuva väger 3390g och har alltså gått upp 430g sen förra söndagen! Läkaren var rätt impad och tyckte även Tuva var ett väldigt fint och välskapt barn :) Jag har verkligen världens två finaste flickor och lyckligare än så här kan man knappast bli!


Nu har lilltjejen fått ett personnummer också och jag har fyllt i hennes namn. TUVA INEZ ISABELLE kommer hon att heta. Tuva bestämde oss för rätt tidigt och det var minsann en liten Tuva som tittade ut :) Inez är efter min mormor, väldigt passande eftersom Moa heter Stina efter Chrilles mormor. Isabelle hade vi uppe redan innan Moa föddes, men tyckte inte det passande in bland hennes namn. Desto bättre passar det in nu :) Så nu är det väl lika bra att planera lite inför dop. Iaf boka kyrka och lokal så man får det när man vill. Blir nog i slutet av september, då är hon nästan 4 månader. Precis som Moa var :)

1 kommentar:

Josefine sa...

Lika söta båda två iallafall! =)