lördag 4 oktober 2008

4/10

Jag vet inte om jag kan säga att jag är på bättringsvägen. Visserligen är jag feberfri, men jag är ganska yr och har "mild" migrän. Har också problem med att äta, blir ganska snabbt illamående. Vetti fasiken vad jag åkt på. Oavsett så missade jag Höllvikens 75års kalas ikväll, som jag sett fram emot. Det är en grej att träna med tjejerna och en grej att festa med dom. Festa å festa kanske man inte kan kalla det från min sida. Min alkoholkonsumtion nu är lika med noll :) Kan inte påstå att jag saknat sprit precis, har väl tänkt några gånger att det kunde varit gott med ett glas vin. En jag känner frågade mig om det inte var jobbigt att inte kunna dricka. Hennes alkoholintag är ganska stort om man säger så. Tycker man det är jobbigt att avstå sprit när man är med barn, då kanske man borde ta sig en titt på sin livsstil och sina prioriteringar....

Nu när folk runt omkring får barn kan jag nästan längta till vårt nästa. Inte för att vi kommer skaffa ett till snabbare, men just det här med att vara gravid och när bebben är pytteliten i början. Mysigt. Men ibland när Moa kanske inte har sin bästa dag längtar jag inte lika mycke :) Vi satt och snackade namn innan, så just nu är Nellie och Isac favoriter :) Men det lär ju dröja några år och vi kommer säkert ändra oss.
Moa mår mycke bättre idag, fortfarande snörvlig men klart mycke piggare. Nästan sitt gamla vanliga jag. Hon har varit riktigt glad och babblar på som tusan. Hon har upptäckt att dom där strumporna på fötterna faktiskt går att dra i. Och nu kan hon utan problem stoppa tårna i munnen. Cute :)

1 kommentar:

Emma sa...

Det blir nog lätt så tror jag :-) Vi pratade härom dagen att vi förhoppningsvis och troligtvis vill ha tre barn även om jag skulle tro att det känns gansla lagom med två så är det ju säkert så mysigt :-) Och har man möjlhigheten att kunna få barn och vi är ju så unga också :-)