torsdag 26 februari 2009

Liten flicka har blivit stor

Idag tog Moa ännu en gång några steg utan stöd - från soffan till soffbordet. Denna gång gick det
galant, kanske beror på att Sally inte är hemma :) Vi försöker få henne att ta några steg då och då, men hon är lite feg :) Balansen är bättre, hon kan stå helt själv ganska länge. Vi övar på helt enkelt. Och idag kom faktiskt första ordet ! Chrille skojade lite med henne och sa tack när hon gav honom en leksak. Härmapa som hon e så sa hon också tack! Inget babyspråk utan verkligen tack och mer än en gång också. Sjukt gulligt :) Försökte få henne att säga mamma, men det gick inte lika bra. Blir säkert att hon säger pappa före nu när han ska vara hemma med henne :) va inne en sväng på jobbet idag för att kolla läget och jag blev faktiskt riktigt sugen på att jobba. Kan ju återkomma angående det om vecka och se om jag känner likadant :)

Moa tycker det är så där kul att åka bil :)

Borta bra...


Denna söta tunika inhandlades på Veromoda i K-na

Hur snygga är inte dessa Björn Borg skorna?! Finfin födelsedagspresent. Att det är två veckor tills jag fyller år låtsats vi inte om :)

1 kommentar:

Josefine sa...

Ja det är ju ingen lag på att första ordet ska vara mamma, det kan ju lika gärna vara tack! =) Ni kan ju hoppas på att hon blir en artig liten tös när hon växer upp och blir större, med tanke på första ord-valet.

Kram