tisdag 23 december 2008

Tomten kom tidigt i år

Ja han kom egentligen redan i november, det var då vi fick våra första julklappar. En bilbarnstol och en åkpåse. Eftersom det var lite "bråttom", kunde vi inte vänta till jul. I lördags fick jag en annan julklapp, närmare bestämt ett bidrag till en ny tatuering :) Ett kinatecken på magen som betyder dotter. Funderade länge på om jag skulle skriva in Moas namn, men det kändes inte hundra. Och personligen tycker jag det är fint med kinatecken, så jag är himla nöjd!



Ännu fler julklappar fick vi idag, blev ett litet firande med bästaste Carro. Hon hade köpt helt galet mycket, men oj så fina saker. Jag själv fick en skitcool t-shirt, häftiga strumpor, snygga trosor och väldigt fina skålar. Moa fick en jättefin gåbil som hon kan ha lite längre fram (fast hon tyckte det va väldigt kul att pilla på den), mysiga inneskor, en söt borste, urgulligt set med byxa och klänning samt en liten mjukisapa. Även Chrille och Sally fick julklappar. Tack Carro, du är verkligen bäst :)
Fler bilder kommer när juldagarna är förbi.


Imorse skulle jag vara väldigt duktig och dra ut och springa. Halv åtta var jag ute och det kändes himla bra. Har dom senaste gångerna haft stora problem med håll. Sen gick skosnöret upp, så jag stannade och knöt de snabbt som bara den. När jag började springa igen attackerade verkligen hållen mig. Sinnesjukt! Problemet är ju när jag numera går ut så kan jag inte tänka på annat än att jag ska få håll. Nåja, idag lyckades jag ta mig igenom rundan ändå.
Jag har väl egentligen alltid haft lite problem med håll, dock aldrig så mycket som nu. Och problemen kom faktiskt efter graviditeten och förlossningen. Vore ju iofs märkligt om inte nåt hände med kroppen efteråt, med tanke på belastning och förändring. En annan mindre positiv förändring är att mitt immunförsvar verkat bli sämre. Har varit förkyld till och från egentligen ända sen början av graviditeten. Men det finns en positiv grej också. Jag är mycket mindre godissugen än vad jag va förr :) Tacos är en annan sak som jag har lite problem med nuförtiden också. Fast tacopajen jag gjorde igår slank ner väldigt lätt.
Och för att prata lite om Moa... hon kan numera ta sig framåt på golvet! Svårt att förklara hur, men hon kan. Bebbar brukar ju göra det på sitt egna sätt innan dom helt lärt sig krypa :)
Imorron blir det julfirande för hela slanten hemma hos mamma och pappa. Ska bli mycket trevligt!
GOD JUL ALLESAMMANS!

2 kommentarer:

Emma sa...

God jul på er och tack för det fina julkortet!! Är ni i Karlskrona i dagarna är ni varmt välkomna! kram

Emma sa...

Nej det blir dåligt med nyårsfest här hemma, tanken var ju det men vi har fixat att andra gäster fått ta över istället. Det blir nog hemma hos Andreas & Sandra tror jag så är jag med så länge kroppen orkar. Men vi måste absolut träffas när ni kommer! Hör av er så vi kan boka in nått när ANdreas är ledig med. Kram på er!