lördag 22 november 2008

Sömnproblem

Lider just nu av sömnsvårigheter. Kan inte somna på kvällarna och vaknar vid tre, fyra och är pigg. Vilket självklart leder till att jag är trött på dagarna. Det är inte det att jag sover nåt på dagen heller, och eftersom Moa kräver full uppmärksamhet hela tiden hinner man aldrig riktigt vila. Så fattar jag inte riktigt vad problemen beror på. Oh well, är väl bara en fas just nu... hoppas jag.

4 kommentarer:

Jag sa...

Hmmm... det e nog något som ligger i luften. Jag har också lite svårt att sova - framförallt när jag ska somna, inte alls trött då, men på morgonen när klockan ringer, då e det inte alls svårt att somna om... Ser framemot när julkalendern börjar - då brukar jag hoppa upp ur sängen!!
Kramar

Emma sa...

Å det finns inget mer frustrerande än att inte kunna sova på natten... Just nu börjar jag väl bli så pass tjock att det är svårt att ligga bekvämt, får ligga mest på rygg och är inte alls van vid att vakna flera gånger per natt men har börjat vänja mig lite...
Hoppas det lossna för dig snart vännen!

Anonym sa...

trist för dej gumman =) men jag hoppas att du får sova ut snart och komma ikapp dej.. Själv löser jag det med sömnpiller, jag sover som en prinsessa varje natt dock har det en baksida oxå..
hörs i veckan!
puss

Emma sa...

Kommer ni inte hem förrän den siste dec? Betyder det att ni vill fira nyår med oss då? :-) Förhoppningsvis kommer vi att styra upp nyårsfest här hemma och ni är så välkomna alla tre :-)