söndag 16 november 2008

Danmark

Helgen spenderades som sagt på Lalandia i Danmark, en riktigt myspys helg med bad, bowling, umgänge och allmänt chill. Tror det var ungefär elfte gången jag var där nu på 15 år. Med andra ord kan man det ganska bra. Visst var det skönt att komma iväg och om inte annat var det väldigt kul för Moa. Men nu dröjer det nog några år innan nästa besök. Dock fanns det en ny rutschkana som var grymt kul :)
Moa var så snäll hela helgen. Var lite orolig att hon kanske skulle vara jobbig under nätterna, eftersom det är ett nytt ställe. Men det var absolut inga problem. På badet var hon bara glad när hon fick bada och på bowlingen sov hon hela tiden. Snäll tös :)
Hon är mer och mer en person nu och väldigt med, vill verkligen pilla på allt och tittar sig mycke omkring på allt möjligt. Hon älskar att leka olika former av tittut och sitta kan hon nu. Hon är väldigt envis och har ett jäkla humör när hon vill (framförallt när hon tar tag i nåt hon inte får och man sedan tar det från henne). Lik mamma på dom punkterna med andra ord :)

Nu ska jag göra mig i ordning, fotbollsträningen börjar om 45 minuter. Wiiie.

Inga kommentarer: