onsdag 25 december 2013

Julen 2013

Vi hade en väldigt lugn och mysig julafton. Kalle Anka, god mat, massa julklappar och nöjda barn :) Barnen blev såklart jätteglada när tomten kom och Tuva rusade fram och gav honom napparna :) Var inställd på en jobbig nattning och en jobbig natt, men det har gått smärtfritt! Hon har inte ens frågat efter dom. Lite småchockad faktiskt :) Och Moa försökte titta bakom masken på tomten, så hon förstod ju att det inte var någon riktig tomte. Valde att berätta för henne idag att det inte finns någon tomte på riktigt. Vi ville att hon skulle veta det innan hon börjar i skolan av den anledningen att vi ville att det skulle komma från oss. Hon sa att hon redan förstått det, så det var ingen stor grej :)

Idag ska vårt hus städas! Vi har hunnit med en hel del, så det är det sista. På fredag lämnar vi ifrån oss det, skönt att få det gjort :) Hoppas vi är klara i hyfsad tid, för jag tänkte ta med Moa på bio och se Det regnar köttbullar 2 :)

Årets första julklappar
Tuva: Hello Kitty väska, ballerinaklänning, fjärrkontroll, Lalaloopsydocka, Pippiservise, barbapapadator, gitarr med namn, stor båt (Noahs ark), pippipussel, hund, mikrofonstativ, klänning, armband, byxor och tröja.

Moa: gitarr med namn, lalaloopsydocka, lalaloopsyhus och pariserhjul med små dockor, Doktor McStuffins docka, operation, pärmen "redo för skolan" (matte, skriva, naturkunskap osv), Monster high mp3 spelare och hörlurar, mikrofonstativ, 2 klänningar, kofta och armband.

Nästa vecka ska vi till Karlskrona, då blir det några till :)




















Inga kommentarer: