lördag 4 augusti 2012

Nytt i hemmet

Förutom att badrummet och köket ska få sig en genomgång så är det lite annat smått och gott som bytts ut/kommit in i hemmet. Inredning är kul :) Det mesta på bilderna är nyinkommet nyligen och några grejer var ett ganska bra tag sedan.
Väggord i sovrummet (från Gallerix)

Ny lampa och nya gardiner i sovrummet (Ikea)

Ny lampa i köket (Karlsson) 

Vardagsrummet går numera i lila, med bla nya ljus och denna blomma (Ikea)

Ny matta i vardagsrummet (Karlsson) 

 Nya kuddar (Karlsson) och ny filt (Ikea)



Gungstolen är numera vit :) Och nya gardiner är också på plats (Maxi)


Kärlek i hallen


Idag har vi varit och valt ut kakel till badrummet, nu i veckan ska Chrille och lillebror riva ut skitet :) Plattsättarna kommer om ca 2 veckor och börjar med sitt, så det dröjer inte länge innan vi har ett nytt badrum :) Imorgon ska vi köpa ny toalett och kolla på badkar och tvättställsskåp. Sen ska vi dessutom svänga förbi Ikea och inhandla ny sängram och sängbord. Vi ska fixa lite med förvaringen i vår walk-in också. Som sagt, det här är kul :)


Ikväll är det lugn kväll deluxe som gäller. Moa bad själv (!) att få gå och lägga sig vid 19 (!). Men stackaren hostar fortfarande om nätterna, så det är väl inte så konstigt. Tuva sov middag i 20 minuter typ, så hon slocknade också vid 19. Så snart ska glassen plockas fram och OS ska sättas på :) Precis som de senaste kvällarna. Inte glassen, utan OS alltså :)

1 kommentar:

Josefine sa...

Jojo... jag tror nog att glassen varit framme de senaste kvällarna också...=)