tisdag 27 mars 2012

Klart!

Nu är Moas födelsedagspresenter fixade :) Och inbjudningarna till hennes kalas är utskickade. Kommer bli en toppen födelsedag! (Bilderna nedan kommer från respektive företags hemsida).
Ny servis från BR-leksaker

Moa älskar spel, så det fick bli Hyveltjuven, köpt på Bokus

Jacka från Villervalla

Och en Shnooks då :) Köpt på Bamba
Annars har det varit en väldigt härlig tisdag! Jag och Tuva har varit på ÖF under förmiddagen. Lagom med folk idag, annars är det en tendens till överbefolkat på tisdagar när det är babyöppet. Där har dom en gåvagn som Tuva gillar väldigt mycket, och dom senaste gångerna vi varit där har hon faktiskt gått själv med den också. Inte så länge och inte så långt, men ändå :) Det blir ju en annan grej än när hon håller oss i händerna, för då hjälper man ju självklart till att balansera upp henne. Så nu har hon börjat själv :) Gåstolen hemma funkar lite grann till det också. Sitta i den är inte så populärt några längre stunder, det blir ju inte riktigt samma frihet där :) Hon är ju överallt i huset. Hon kryper rätt mycket "vanligt" nu, den lite mer lustiga stilen tar hon till när det ska gå snabbare :) Och hon är grym på pincettgreppet och har varit redan från början, så det gäller att ha det städat. Allt ska ju som bekant in i munnen.
Ute har vi också varit och mer utomhusvistelse ska det bli under kvällen. Moa vill ut och åka på sin sparkcykel nämligen :)

Inga kommentarer: