söndag 15 januari 2012

Lugn helg

Dagarna fortsätter flyta på. Idag tar vi det lugnt. Det känns i kroppen att man tränat 3 pass på 4 dagar. Just nu sover Tuva medan jag och Moa tittar på Smurfarna :) Sen blir det en tur till nån närliggande lekplats. Mycket mer än så händer inte idag.

Igår var det alltså dags för ytterligare en träning, i form av löpning med intervaller och styrka i Östervångsparken. Riktigt kul faktiskt :) Sen blev det en helkväll hos mina föräldrar, inklusive lillebror med sambo. Vi käkade fondue och spelade spel, riktigt trevligt. Fast folk hade nog blivit rädda om dom sett oss sitta och skrika för att överrösta varandra och vara helt inne i det. Förstår fortfarande inte hur Tuva kunde sova i oljudet :)

Vi får väl se vad nästa vecka bjuder på. Dagarna går verkligen i ett rasande tempo. Jag kan fortfarande inte fatta att Tuva redan är 7 månader och Moa snart blir 4 år! Så mycket kul utveckling det är att se fram emot :) En annan grej att se fram emot är en helg på Lalandia i maj som min mamma bokade häromdagen!

1 kommentar:

Caroline-Mamma till Noah & till lill* i magen sa...

Åh vad mysigt me Lalandia :)
Har vi me pratat om att åka till innan bebisen kommer.