söndag 30 augusti 2009

Veckan som gått

Puh, vilken vecka. Först och främst har jag jobbat över 50 timmar! Det tar såklart den mesta av kraften. Det är ju inte bara att vara där, utan det har varit mycket stress och vår halvtimmes rast per dag har knappt utnyttjats. Men nästa vecka är det myyyycke bättre, då är vi full styrka efter alla semestrar.

I veckan skulle babysimmet ha börjat. Jag stressade som en galning från jobb för att hämta Moa på dagis och sen cykla vidare till badhuset. Inställt pga att bassängen var i sönder. Gaaah. Förhoppningsvis är den fixad till imorgon! Annat som hänt i veckan:

- Moa har fått sin andra dos Twinrix inför resan och är redo nu. Hon vägdes och mättes också med resultaten 10250 g och 79 cm. Kurvan går med andra ord stadigt uppåt.

- Den årliga marknaden i Trelleborg, Palmfestivalen, har besökts. I fredags med päronen och i lördags med Annika. Mycket trevligt :) Marknaden i sig var inte mycket att hurra för. Köpte hem lite kryddor och torkad frukt. Resten av pengarna spenderades på köpcentret istället :)

- Fotbollsträningar och även idag match. Matchen med stort M som alltid. Derby mot IFK Trelleborg som slutade 2-2, efter att vi gjort alla mål..... Vi hämtade iallafall upp ett 0-2 underläge, men dom hade verkligen ingenting därför känns det ganska mycket som en förlust. Men inget att älta om, bara att ta nya tag till nästa match.

- Har även jobbat 4 timmar idag. Vi slängde in en extra jobbdag pga mycket förändringar på jobb. Så Moa har haft en heldag med mormor och morfar som hon garanterat gillade :) Hon är så lätt att lämna bort och allt hade som vanligt gått jättebra. Kan tillägga att det går lika bra på dagis, himla skönt.

Nu går jag en lugnare vecka tillmötes så förhoppningvis blir det några rader i bloggen :)

3 kommentarer:

Josefine sa...

Låter som en hektisk vecka. Själv lunkar jag på i den vanliga sakta maken... =)

Frukosten kan jag inte klaga på. Inte innehållsmässigt iallafall. Men yrkesskadan kommer fram och säger att det kunde presenterats lite bättre. Yogurth/fil/mjölk i karaffer tex. Något bättre att ställa det kalla i istället för sillbryggan med tak hade underlättat massor. Det var svårt att nå. Men det var gott och mysigt och jag blev riktigt mätt!

Idag ska vi iväg på första babysimmet. =)

Karin sa...

Titta in i min blogg och se vad jag skapat med foton på er lilla prinsessa. Om du gillar den så får du den att ha som tavla.
Kram

Josefine sa...

Jag tycker att Gibson har tuggat och tuggat och saglat och tuggat i tre månader nu, och trott att tanden varit på väg. Något annat speciellt har vi inte märkt, mer än att han blivit en riktig gnällspik den sista tiden. Men det behöver ju inte vara för tanden heller för han har ett väldigt bestämt humör och vill ha det han vill annars jäklar. Tur att det inte har blivit något diarreande. Han hade en period när vi introducerade frukt när han bajsade femtielva gånger om dagen och då var han verkligen sårig. Det vill vi itne göra om!

Babysimmet var hur bra som helst. Gibson njöt verkligen. Han gillade att plaska men tyckte bäst om att slappna av på rygg och bita i tårna, gullungen!

Hur är det med er? Dålig uppdatering. =)