torsdag 20 augusti 2009

Dagisbaciller

Igår började Moas näsa rinna på riktigt. Inatt har hon varit sådär pga det. Men vi lämnade henne på dagis, hon var feberfri och glad som vanligt. När vi sa hejdå idag visste hon inte riktigt om hon gillde de eller inte. Men hon vände sig snabbt om och var lika nyfiken som vanligt. Det var heller inga problem att komma upp till en av fröknarna. Kl 13.00, en timme innan hon skulle bli hämtad ringde dom och tyckte att vi skulle hämta henne eftersom förkylningen blivit värre. Eftersom vi ändå va hemma. Och det var såklart inga problem. Hon hade inte ätit idag (soppa till så små känns sådär) men hon hade sovit middag. Hon va tom så trött att hon pekade på kudden och slocknade direkt. Inte så konstigt. Hon somnade inte förrän halv tio igår, sov som sagt lite oroligt och vaknade redan 6.30. Och en förkylning gör henne inte piggare precis. Men jag hoppas hon mår hyfsat imorron så hon iaf kan vara på dagis en stund.

Annars startade dagen väldigt bra med frukost hos Annika och massa skitsnack :) Lika kul som alltid :)

1 kommentar:

Josefine sa...

Duktig tjej. Hoppas det håller i sig. Att hon gillar dagis alltså, inte förkylningen. Vi har sökt plats på Uddens förskola, Österjär och Dalajär. Uddens är ju närmast, de andra två är nog längst bort, men jag vet att de är bra och gillar personalen så det struntar jag i om han inte kommer in på Uddens. Men det är ju långt tills dess... Ett halvår... hjälp!

Det låter som om det är bäst att hålla sig vän med den grannen. Annars kanske ni blir vräkta av någon mystisk anledning! =)

Hur var frukostbuffen på Systrar o Bönor? Värt priset? Har funderat på att ta saombon dit, väntar bara på fint väder så vi kan sitta ute. Blir väl lite bökigt att dra vagnen och Gibson uppför trappen! =)