onsdag 27 januari 2010

Psykologiskt

Moas magpers förra veckan har satt sina spår. Psykologiska spår. Hon är rädd för att bajsa och håller sig och får då ont i magen. Hon har fått lite lavemang, men vissa dagar har hon inte bajsat alls. Idag kom det iaf självmant, och hon har varit mycket gladare och piggare. Så nu hoppas jag det fortsätter åt de hållet! Teorin är att det är mjölk som satt henne i denna situation, och BVC höll med. Det har aldrig varit nåt problem att ge henne mjölk som är i matvaror, men det är nu när hon börjat dricka ren mjölk på dagis som magen börjat krångla. Så det blir till att ta det lugnt med de.

Idag var det premiär i nya simgruppen på minisim, tyvärr var vi bara två. Inte många ger sig frivilligt ut i detta väder :) Men Moa tyckte det var superkul ändå och sprang glatt runt :)

1 kommentar:

Josefine sa...

Gibson har också börjat i ny grupp. Men vi slutade lika fort. Tycker inte alls om all röran på söndagar. Massa barn, massa föräldrar, trånga omklädningsrum, ingenstans att låsa in tillhörigheter/kläder, en mindre bra ledare och STRESS! Hela versamheten andas stress på söndagar när ALLA ska simma. Nej, vi slutade på stört och beslutade oss för att gå och bada själv lite oftare. Minst varannan vecka! Billigare också mer på Gibsons villkor och tider!