söndag 10 januari 2010

Lugn kväll

Idag har jag, pappa och lillebror flyttat en hel del av möblerna och även kartonger. Skönt att slippa ta allt på en gång sen. Flyttar "på riktigt" på lördag, det ska faktiskt bli skönt att komma härifrån. Vi gillar lägenheten jättemycke, men inte dom 3 trapporna och framförallt inte våra grannar som snart renoverat i 1 år. Och dom är inte ens i närheten av att klara! Sen blir det alltså att tränga in oss hos mina föräldrar i ca 1½ månad innan vi får vårt nya. Längtar!
Här kommer vi bo sen. En 4:a på 116,5 kvadrat med en liten trädgård :)


Moa ligger redan och sover! En vanlig dag för henne är när hon vaknar vid ca 8, sover middag i ca 1½ timme och går sedan och lägger sig vid 21.30. Både igår och idag vaknade hon inte förrän 9.30 och då har hon inte varit tillräckligt trött för att sova middag vilket alltså resulterat i att hon somnat vid 18.00 båda dagarna. Det är fortfarande en gåta hur hon kunde somna 18 igår och sova till 9.30 idag! Men men, skönt med nån lugn kväll då och då :)
Hon har sovit lite dåligt dom senaste veckorna. Men det är så skönt att kunna kommunicera med henne nu när hon är så duktig på att prata och visa. Så det var inte så svårt att komma fram till att det kliar i hennes tänder. Hela munnen är full och hon får en del på samma gång. Så det är de som spökar om nätterna. Så det blir chill nu ikväll med käk och 2 ½ men på tv :)

2 kommentarer:

Josefine sa...

Härligt! Får vi flytta med?

Ja, tjockisar är goa. Men Gibson måste vara extrem eftersom han är nästan lika lång som Moa och TYNGRE... =)

Caroline sa...

Är de inte dom uppe vid Änghög?
Iaf dom är mysiga!
Och så stor och söt Moa är, sista jag såg henne på bild var hon liten och nyfödd =)

Ha de fint!