fredag 29 januari 2010

(Härm)apa

Moas favoritsång just nu är den om aporna som hoppar i sängen. Ni vet, två små apor hoppade i sängen, en trilla ner.... Den sjunger hon jätteofta och gör rörelserna till. Mamma har en almenacka på väggen i köket. Över januari månad finns en bild på en apa. Igår pekade på Moa på apan och sa hoppa i sängen. Kan säga att jag skrattade gott :)
Och härmas gör hon. En sak som hon definitivt lärt sig på dagis är att peta sig i näsan. Idag var fingret dessutom på väg mot munnen sen. Haha. Bläää sa vi och Moa stämde in :) Blä förekommer annars ofta i samma mening som bajs :)

När jag skulle ta av mig tröjan innan så drog jag först upp den, spände ut magen och klappade på den. Kan ni gissa vad Moa sa då? Tjockis!!! Haha, vi skrattade ju nästan ihjäl oss :) Ibland när hon springer runt naken brukar jag klappa henne lite retfullt på magen och säga tjockis. Men ingen av oss har hört henne säga det innan. Som sagt, hon lär sig helt sjukt snabbt.

Vädret här är helt galet! Det har snöat som bara den i 7 timmar nu. Vi hade en tur till Karlskrona inplanerad i helgen, som vi tyvärr då får skjuta upp :( Riktigt trist! Men som tur va är Chrille ledig alla helger i februari, så vi får ta en av dom istället :) Nu vill jag ha sommar!

Inga kommentarer: