tisdag 17 september 2013

Lite händer ju...

Det var ju inte riktigt sant att det inte händer mycket mer än det vanliga. Imorgon skulle vi faktiskt ha strejkat, eftersom avtalen tydligen var svåra att komma överens om. Dock blev det avblåst idag tack och lov. Facket "vann", så vi får väl se om det blir nån fin löneökning nu då :)

Och sen är det som så att vi faktiskt ska flytta. Vi bor idag i ett parhus, dock är det en bostadsrätt. Kallhyran är hög, så vi insåg att det blir ohållbart ekonomiskt att bo kvar här om jag ska plugga. Eller det skulle nog gå, men vi vill inte behöva tänka negativt på pengar varje månad. Visst är det tråkigt, vi trivs här och har renoverat och så. Men det är inte drömboendet. Det är en villa som är det :) På sistone har vi dock irriterat oss ordentligt på hur folk kör på denna lilla lugna gata, och det känns inte särskilt privat ute i trädgården. Så vi ska försöka hitta ett hus som passar oss. En hyresrätt funkar också så länge.
Vi gick ut tufft med ett högt utgångspris, eftersom vi inte har så bråttom härifrån. Mindre än 1 vecka efter att det lades ut på hemnet fick vi ett bud på utgångspriset! Helt sjukt egentligen! Det är inte säljarens marknad precis, men vi lyckades jäkligt bra! Så idag skrev vi kontrakt och den 1/2-14 lämnar vi. Vi har gott om tid på oss att hitta något annat och gör vi inte det så mellanlandar vi hos mina föräldrar. Så vi står inte utan hem :) Gött att ha gjort en så bra affär!

På tal om plugg har jag sökt in till SMO nu. Woho :)

1 kommentar:

Emma sa...

Lycka till med hus och utbildning :-)