tisdag 10 september 2013

Linsproblem

Alltså, jag har svårt att hitta linser som passar mig. Hade senast månadslinser men var inte helt nöjd då jag inte tyckte de varade i en månad. Min optiker tipsade om veckolinser, men dessa jag testat är urdåliga. Nu ska jag dit på fredag igen och jag är bara så trött på det. Detta med synen är det allra största orosmomentet vad gäller smo-utbildningen. Känns ju surt att falla på en sån grej bara för att jag inte får till det med linserna. Struntar i vilken typ av linser jag har, bara jag ser ordentligt :) Kommentera gärna om vilka linser ni har. Och är det någon som går till en bra optiker i Trelleborg så informera gärna mig :) Egentligen vill jag inte byta för jag gillar verkligen min, så det får bli en absolut sista utväg och vi inte får rätt på det.

3 kommentarer:

Emma sa...

Funderat på laser? Skulle jag vilja men vågar nog inte.. Men en morot kunde ju vara just yrke!
Jag kan inte ha linser alls, inga som passar. Jo kanske de som kostar ca 500 i månaden....

Jenny sa...

Nu vet jag ju inte var du går. Men min mamma(Lisbeth) jobbar som optiker på Forsbergs... där finns en(minst) optiker som har specialiserat sig just på linser... Alexandra.
hoppas du går till en av dom gamla hederliga optikerna i stan! Finns ju rätt många nykomlingar,vissa av dom tveksama alternativ...

Visst är det trevligt när räddningstjänsten öppnar, vi ska också ner dit en sväng...Man får passa på;)

Josefine sa...

Jag går hos Forsbergs, och jag tycker att de är toppen. Även om man kan få rätt bra erbjudanden och så hos andra optiker som vill slå sig in, så håller jag mig till Forsbergs.

Men nu har jag inte linser. Jag har provat eftersom jag tyckte att det skulle vara skönt att slippa glasögonen med mina vilda ungar, men jag trivdes inte i dem. Jag tyckte inte jag såg så bra i dem som i glasögonen. Dessutom var det knepigt att få in dem också. =)