måndag 12 oktober 2009

V A B

Idag har jag plockat ut min första Vård Av Barn-dag. Moa har som sagt ögoninflammation och även feber. Ganska hög vid vissa tillfällen. Natten till idag var inte alls kul, precis som i lördags natt sov Moa bara korta perioder och vaknade skrikandes. Inatt skrek hon ajajajaj, och jag tror själv att hon har haft ont i öronen. Hon har hela förra veckan förföljts av en förkylning, och jag själv brukar alltid vakna på nätterna då och ha grymt ont i öronen. Men sen är det borta på dagen och det utvecklas aldrig till öroninflammation. Vi tog henne till doktorn idag och hon såg inget ovanligt tack och lov. Så det är bara till att tvätta Moas ögon och ge genne alvedon för att hålla febern nere. Är det inte bättre tills på onsdag ska vi återkomma.
Ja det är ju 100% säkert att det var pga detta Moa sov dåligt hos sina morföräldrar. Nästa gång kommer garanterat gå bättre :)

1 kommentar:

Carro sa...

Usch då, stackars lilltjejen! Wilma är också förkyld och har hosta. haft det i en vecka nu och det var inte mer än tre veckor sen hon var förkyld sist...hopplöst! Ja, nu väntar vi med spänning på stegen...:)
Får ge Moa en "krya på dig kram" från oss!