tisdag 17 april 2012

Massa fint

Här hemma har vi en väldigt nöjd 4-åring som fått massa fint :) Först ut var presenter från farmor&farfar i form av en ny superfin rosa cykel (16 tum), en sparbössa, en ryggsäck, ringkastarset, gatukritor och dom hade även med sig en docka från faster Malin. Efter presentöppningen gjorde jag i ordning Moa för hennes kalas på Kulhuset. Som väntat gick det toppen och barnen hade hur kul som helst :) Var dessutom helt perfekt att bjuda flickorna från förskolan. Två kunde inte komma och två dök aldrig upp (riktigt dåligt!), så dom blev 8 stycken. Lagom mängd att hålla reda på :)
På självaste födelsedagen skuttade hon upp ur sängen för att öppna presenterna från oss, som var en ny teservice, Hyveltjuven och en Shnooks (hon har tidigare fått den rosa Villervallajackan också). Resten av dagen blev ganska lugn eftersom det är Moas tur att vara förkyld nu. Tuva snorar också, och har rejäl hosta. På kvällen sedan fick Moa av mormor och morfar en studsmatta, två böcker och ett pizzaset. Morbror Micke och Malin gav henne en Hello Kitty bikini, en klänning och leggings. Tidigare har hon dessutom fått böcker av sin gammelmormor och en tunika från Chrilles moster. Tusen tack för alla fantastiska presenter!
Idag är Moas förkylning okej, så hon ville såklart till förskolan för att bli firad och bjuda på vindruvor :)













Massa fina grejer från kalaset

Vi kommer utan tvekan ha kalas på Kulhuset igen! Det är en given succé, och det är skönt att slippa handla hem saker, komma på vad man ska göra och riskera att ungarna river upp och ner på huset ;) Vi valde maxi-kalaset och då ingår korv och pommes eller hamburgare och pommes, dricka, glass, godispåse samt biljett till trampolin eller klättervägg. Det finns fyra olika rum att välja mellan var man sitter och äter. Kalaset varar ca 2 timmar och 45 minuter, och det var alldeles lagom. Så det rekommenderar jag varmt!

Inga kommentarer: