fredag 20 april 2012

Fredag

Fredagar är för tillfälligt en av favvodagarna på veckan :) Chrille är ledig varje fredag, Moa är hemma från förskolan och eftersom vi är bortskämda med sovmorgnar så ligger vi och drar oss :) Det är inte särskilt ofta vi har något inplanerat heller, utan vi umgås mest och tar dagen som den kommer. Ljuvligt :)

Dagen har inte varit något undantag. Idag gick vi upp stax efter halv nio och under förmiddagen åkte vi och storhandlade. Därefter cyklade vi ner till stan och spenderade lite tid på lekplatsen samt matade fåglarna. Sen har det varit hemmatid resten av dagen. Moa har varit mycket ute i trädgården såklart :) Tuva har fortsatt försökt gå lite utan stöd. Hon släpper gärna och försöker, men oftast blir det platt fall :) Idag gick hon dock från soffbordet till soffan, vilket innebär ungefär två steg! Det är helt galet, ena sekunden kan hon bara ligga still och andra sekunden övar hon på att gå. Man kan ju bara fortsätta förvåna sig över hur snabbt tiden går.

De senaste nätterna har dessutom varit lugna och sköna. Ingen av ungarna har hostat så mycket, så förhoppningvis är förkylningarna på väg bort.

Inga kommentarer: