söndag 5 juli 2009

Uppåt landet

Min semester började grymt bra. Hemma från jobb strax efter 13.00 i fredags och drog ganska omgående hem till päronen för sol, bad och grillning. Igår sen fick vi sova till nästan 8.00. Förmiddagen inehöll en liten joggingtur och massa packande. Just nu befinner vi oss nämligen i Karlskrona och stannar till onsdag. Väldigt trevlig liten minisemester. Igår grillade vi hos Emma och Andreas. Grymt kul att träffa dom igen, var ett tag sen. Det märkte man om inte annars så på sötaste lille Arvid som inte är så liten längre. Moa var också väldigt intresserad av honom :) Hon sprang runt som vanligt så inatt har hon sovit väldigt gott och vaknade inte förrän 8.10. Vi klagar inte :)
Vi får väl se vad dagen innehåller. Vädret är dåligt sämre sämst här. Men varför inte när man har semester liksom :)

Avslutar med ett filmtips: Benjamin Buttons otroliga liv. Såg den häromdagen och det var en underbar berättelse som innehöll allt från glädje till sorg.

1 kommentar:

Josefine sa...

Skönt med lite minisemester, det räcker gott i vissa fall. När man har barn är det så mycket man ska ha med sig och det kan vara skönt att komma hem till vardagen och lugnet igen. =) Vi åker en sväng till Göteborg och hälsar på Gibsons systerdotter till helgen. Hon är 7 veckor yngre än Gibson, så det ska bli roligt att frå träffa en liten bebis.

Hur går det med bröllopsplaneringen?