söndag 12 april 2009

Påskdagarna i text och (massa) bilder

Veckan har bara rusat förbi. Visserligen har jag haft ganska långa arbetsdagar, träning också har Chrilles syrra varit på besök. Men ändå. Skönt med lite extra ledighet nu under påsken, fast den är ju snart över den med :) Helgen har varit minst sagt fullspäckad.


Långfredagen bjöd först på ett besök på Ikea, och trots att vi inte behövde något särskilt landade notan på nästan 700:- :). Bla inhandlades en lampa, förvaringskorgar, kastruller och smått och gott. Har även spanat in lite saker till dukningen på bröllopet. Därefter var det dags för årets första grillning hemma hos mamma och pappa. Den första av många :)


Grillmästaren

Moa fick sin första glass. Tidigare har det bara blivit några smakprov. Tog inte så lång tid att inse att hon är ett riktigt glassmonster :) Pekar och skriker när vi inte ger henne :)


Moa tog sin första utomhuspromenad :)


Trots den kommande första födelsedagen blev det finfina påskpresenter från mormor&morfar. Tydligen hade jag och Chrille också varit snälla :)

Gäller att passa på!


Påskafton inleddes med en tur till Malmö och nya köpcentret Entré. Fräscht och snyggt och framförallt stort! Moa härjade runt såklart och skulle pilla på allt och dra ner kläder i butikerna :) På kvällen blev det påskmiddag hos mamma&pappa. Även Moa fick i form av köttbulle, prinskorv, makrill och ägg :) Himla trevlig kväll!


Påskfin


Ute i det fina vädret, mätta och belåtna!



Idag, påskdagen, har hela familjen myst. Efter att ha tvättat enorma mängder tog vi en tur till badhuset. Efter en storhandling på Willys slappade vi hemma i soffan och glodde på fotboll. Därefter gick vi ut på lekplatsen här på gården. Bilder på det lägger jag in en annan dag. Blev lite mycket nu känner jag :)
Summa kardemumma har det var en väldigt trevlig påsk. Livet leker!

2 kommentarer:

Familjen Karpe sa...

Ni ser verkligen ut att ha haft en härlig påskhelg!

Kramar Anna

Emma sa...

Låter som en toppenpåskhelg tycker jag! Vi har haft lika mysigt med familjerna.
Och Moa blir, konstigt nog, bara ännu sötare :-) Tänk att hon fyller 1 år om bara några dagar..