söndag 26 april 2009

En blixtvisit

Vi tog en tur upp till Karlskrona i fredags. Tyvärr var alla uppbokade, vilket är förståeligt eftersom jag var ute ganska sent :) Blev lite hastigt och lustigt eftersom vi plötsligt inte hade nån match. Även svärföräldrarna var uppbokade. Men vi umgicks med dom på fredagkväll och tog en shoppingtur på lördagen. Turen inkluderade såklart årets första besök på glassiären! Mums! Så vi beslöt oss för att åka hem igår igen och landade på kvällen hos mina föräldrar för grillning. Nåt av det godaste jag vet är flintastek! Inte bara i kategorin grillat utan överlag.


Vi (jag) väntade otåligt på glassen

Kom hem med lite saker såklart. Förutom detta till Moa fick jag köpt en t-shirt och ett skärp. Chrille kom hem med ett par nya skor. Lyckat besök trots allt :) Idag strosade vi runt i Malmö och njöt av det fina vädret. Köpte foppatofflor till Moa, helt sjukt gulligt :)

Moas förkylning är förresten mycket bättre. Skönt! Tror att den kom i samband med hennes kalas då hon sprang ute utan jacka. Vindarna var ju fortfarande lite kalla då. Tycker ofta det är ganska svårt att veta hur mycket man ska slänga på henne. Man vill ju inte hon ska bli förkyld, men å andra sidan får hon inte vara för varm heller. Har hört att det är bättre dom är kalla än varma. Såg en unge idag som hade vinteroverall på, det kan jag tycka var lite väl. Man får väl gå lite på feeling :) Men det är iaf betydligt lättare än var det var förra sommaren när Moa bara var några månader gammal och låg i vagnen. Nåt jag har märkt är att hon blir väldigt varm om fötterna. Hon låg och krångalde nån kväll när hon skulle nattas och var inte alls glad. Eftersom hon sparkades testade jag att ta av strumporna och sen dröjde de inte länge innan hon slocknade :) Va skönt det ska bli när hon kan prata ordentligt sen :) Men hon babblar verkligen på som tusan nu förtiden. Ja inga ordentliga ord, men det ser verkligen ut som om hon menar nåt. Och hon är inte blyg heller, utan "pratar" och pekar på alla okända. Och majoriteten tycker såklart att det är så kul :)

Nu ska jag ta en liten kvällspromenad med Sally innan det är dags för Ben&Jerry´s glass.

1 kommentar:

Emma sa...

Det var synd att vi inte hann träffas men det får bli nästa gång, snart hoppas jag!
Kan tänka mig att det fortfarande är svårt att avgöra klädsel, det varar väl så länge de inte kan tala om det själva antar jag ;-)

Sjukt söta kläder ni köpt till Moa!!