lördag 8 september 2012

Lördag (igen!)

Tuvas sista inskolningsdag gick bra den med. Lämnade henne utan problem och sen gick allt helt enkelt toppen :) Skönt att inskolningen gick så bra! Det kunde man ju bara drömma om att det skulle gå så lätt med två barn. Tuva är inte riktigt lika social som Moa var, men å andra sidan var Moa en månad äldre när hon började. Mycket händer på en månad i denna ålder ju :) Tuva trivs med förskollärarna och med barnen ändå, så ja, det är verkligen skönt! Och syrrorna behöver ju inte vara exakt likadana, det är kul med olika personligheter :)
 
 
Vi har precis kommit hem från Moas simning. Var ju missnöjd med Moas placering i nya klubben, och visste hade ansvarig missat att hon tagit baddaren... Men idag var vi alltså tillbaka i gamla klubben, för att hon skulle prova på att simma där hon knappt bottnar. Det gick verkligen super, hon kan ju liksom ta sig fram utan problem. Man såg att hon verkligen tyckte det var kul. Så det blir att stanna där. Ja jag vet att klyddar, och kanske får jag betala dubbelt. Men vad gör man inte för sina barn? :) Det är MOA som ska vara nöjd och gilla det.
 
 
Nu ska jag snart spela match, hoppas det går lika bra som i onsdags :) Då vann vi över serietreorna (vi ligger dessvärre ganska långt ner...). Idag är det tvåorna som kommer på besök. Sen blir det god mat och gottigheter ikväll :)
 




1 kommentar:

Josefine sa...

Nej, du ska väl inte behöva betala dubbelt om det är den ansvariga som gjort fel!? Det tycker jag verkligen inte...

Skönt att hon är nöjd med tillbakaflytten nu iallafall!