lördag 14 augusti 2010

Mera 1-års grejer

Igår tror jag det vat exakt 1 år sen Moa skolades in på dagis och hon har Ä L S K A T det från första stund. Under detta året har hon inte skrikit eller gråtit en enda gång vi lämnat henne. Hon har knappt tid att säga hej då :) Jag tycker det är superkul att hämta henne, hon blir alltid överlycklig av se en samtidigt som hon knappt vill hem :) När vi väl cyklar hem babblar hon som bara den (som alltid) om allt som hänt på dagis under dagen. Fröknarna är så glada att dom har Moa. Bla för att hon ofta gapskrattar och det smittar av sig. Lovley :)

I veckan fick vi en leverans av filmer till Moa: Bernard - handlar om en klumpig björn, går på SVT B ca 16.50 på vardagarna, Teletubbies och katten Gustaf filmerna. Katten Gustaf är lite roligare som tecknat, men det finns ändå inget som slår Nicke Nyfiken! Varje morgon hon vaknar och varje dag vi kommer hem efter dagis vill hon se Nicke. Hon har båda filmerna, men ser helst nr 2 eftersom det är med en elefant :) Verkligen helt tokig i de. Det är perfekt att kunna sätta henne framför tv:n när man ska laga mat eller plocka undan.

Hon har de senaste veckorna börjat med vad gör du?, va e de? och hör du? Som tex innan skulle hon berätta för sin pappa (som sov) att hon skulle se Nicke Nyfiken. "Pappa, Moa ska se Nicke Nyfiken, pappa hör du?" :) Varje dag med Moa innebär mycket skratt och det är helt underbart!

Nu ska jag käka frukost och ladda för dagens match. I regnet. Mysigt :)

1 kommentar:

Josefine sa...

Ja, det är ju bara hår som växer ut igen. Men om man ine blir nöjd med resultatet är det ju inte skoj att gå runt i det. Även om det växer ut igen. Tur att du blev nöjd. Det blev fint!

Jag ska läsa Media- och kommunikationsvetenskap. Tre långa år. Hoppas på ett jobb som informatör sedan.