måndag 5 april 2010

Ute

Idag har jag planerat blommor, de ni! Har så ogröna fingrar man kan ha, kanske beror på att jag under alla mina år bott i lägenhet. Så nu är det dags att lära sig. Tur att vi inte har så stor trädgård :) Moa var med ute och hjälpte mig, och sen busade hon, jag och Sally i trädgården. Det var hur behagligt väder som helst, underbart! Måste köpa en grill snart, tror inte det finns nåt bättre än grillad flintastek i matväg :)

2 kommentarer:

Ida och Kasper sa...

Va härligt att va ute och fixa i trädgården. Bara njut, det är än så länge bara en dröm för Fredrik och mig. Är så avis på alla fuskisar som har hus. Letade ni länge innan ni hittade ert hus?

Fredrik ska va pappaledig. Jag börjar jobba lite smått nu i april och sen går jag på 80% i maj. Då ska han va pappaledig maj, juni, juli, augusti. Christer va också pappaledig va?

Jobbar du 100%? Hur ser dina dagar ut? Slutar du relativt tidigt (för du är väl brevbärare?).
Kram

Josefine sa...

Du kan komma hem till mig oc plantera lite om du vill. Jag har tre lerkrukor att fylla med blommor, inte så mycket, men man är ju lite lat. =)

Rabatterna får vara som de är. Vilda och otämjda! Fast min timjan-buske tar jag hand om. Hur härligt är det inte att gå och hämta egen timjan till maten? Kanske ska plantera lite örter? Det kan ju du göra när du komma och fixar iordning här..=)

Kram