fredag 4 januari 2013

Lalandia

I söndags åkte vi då till Lalandia för nyårsfirande där. Kom dit, packade upp, fikade och gick iväg för att bada. Har två vattendjur till ungar så det var uppskattat :) Tuva hängde mest i den varma babypoolen och åkte rutschkana. HELA TIDEN :) Moa var lite överallt; simmade i det djupa, lekte bland vågorna och åkte de stora rutschkanorna. Hon är otrolig, hon simmar frisim och ryggsim! Inte jättelångt, men ändå. Bröstsim brukar man ju lära sig först liksom :) Och hon är bara 4 år... Efter badet käkade vi på hamburgarrestaurangen, innan vi gick hem till stugan. 
På nyårsafton blev det bad och sedan provade Moa åka skridskor för första gången. Dom hade inte hennes storlek, så dom var lite stora moch oj vad svårt hon tyckte det va :) Hon fick till det lite efter en stund, men tröttnade ganska snabbt. Jag tror det var 10 år sedan jag själv åkte, men det var som om man åkte igår ;) Kvällen sen innehöll hummer till förrätt, oxfilé till huvudrätt och glass till efterrätt. Raketer sköts det hejvilt HELA kvällen. Ungarna sov sig igenom det :) 
På nyårsdagen åkte vi till leklandet och sen rullade bilen hemåt strax efter lunch. Mycket trevlig vistelse, som alltid :) Längtar redan till nästa gång vi ska dit :)





















Inga kommentarer: