tisdag 1 januari 2013

2012

I januari, februari och mars flöt det mammalediga livet på. Moa gick på dagis 15 timmar i veckan, vi hängde mycket på öppna förskolan, gick på Kulhuset och andra aktiviteter. Jag fyllde 27 år i mars.

I april fyllde Moa 4 år och hade sitt kalas på Kulhuset. Seriepremiären kom, vilket också var den "riktigt" debuten i IFK. Ett mål och en assist blev det :) Matchen slutade 2-2. Vi shoppade loss på Gekås och fortsatte hänga på ÖF en hel del.

I maj stod en rolig tripp till Lalandia på schemat, ÖF var fortsatt populärt och det spelades matcher.

I juni blev Tuva 1 år, och strax därefter vågade hon släppa taget och gå helt och hållet :) Vi spenderade nästan en vecka i Karlskrona och jag åkte iväg med laget till Åhus beachsoccer för en mycket lyckad dag.

I juli var det slut på ljuva mammaledigheten och dags för jobb igen :) Vi spenderade en rolig dag på Bakken och en helg i en stuga i Bräkne-Hoby.

I augusti firade jag och Chrille 3-årig bröllopsdag och några veckor senare överraskade vi honom med en resa till Kreta i 30års present. En mycket lyckad resa på alla sätt och vis!

I september då fyllde Chrille 30 år, och det var även dags för Tuva att skolas in på dagis. Vilket gick helt problemfritt.

Och årets sista månader har dessvärre präglats av en del sjukdomar. Utöver det har det varit mycket vardagliga rutiner, simskola och bara vara. Lite smått och gott har ju som alltid hänt, tex vann vi TA-cupen :) Det har varit mycket köksrenovering (snart är det klart!) och vi avslutade året med en tripp till Lalandia (bilder kommer inom de närmsta dagarna) :)

Året 2012 har egentligen handlat mycket om att hitta rutiner och lära känna dom nu när man började jobba igen och båda barnen går på dagis. Det har varit väldigt mycket barnrelaterade grejer (såklart :)), fotboll och umgänge med nyfunna vänner i laget utöver allt ovanstående som hänt. Det har varit ett underbart år, för livet som tvåbarnsmamma är alldeles ljuvligt!

2013 startade vi på Lalandia och med en sån start kan året bara bli bra :)

Inga kommentarer: