söndag 24 juni 2012

Midsommarhelgen!

Det var ju sådär kul när vi vaknade upp i fredags och såg vädret. Åkte under fm ner en sväng på stan. Ville kolla på en regnjacka, men kom hem med lite grejer till ungarna istället ;) Hade inte tänkt köpa nåt precis på rean, men när man hittar grejer som man spanat in på ordinare pris innan är det svårt att låta bli :) Köpte dessutom lite större storlekar till Tuva.
Mellan kl 13-15 hade Möllers Tivoli gratis karusellåkning för alla förskolebarn mellan 0-6 år nere i stan, och det hade jag lovat Moa. Så det blev på med regnkläder och gummistövlar på oss båda :) Jag fick också åka med gratis, så vi la lite mer än en timme där och bara åkte och åkte. Tummen upp för Möllers Tivoli!
På kvällen käkade vi middag hos mamma och pappa. Precis en midsommarafton i min smak!




Set till Tuva och klänning till Moa från HM. Dock på ordinarie pris.


Alla fina reaplagg från Lindex!
Set med lilla My strl 86, 100:- + 25% rabatt = 75kr
Body strl 86, 50:-
Tröja strl 110, 50:-
Leggings strl 92, 50:-




Jag och Moa på väg för att åka karuseller :)


Igår var vi på BonBon-land! Så jäkla kul :) Blev en underbar dag och förutom en skur så var det bra väder. Bilder kommer vid ett annat tillfällle :) På kvällen blev det en spontan träff hos en i laget. Gick dit för att dricka några glas vin och umgås. Skrattade väl mer eller mindre hela kvällen, så det var riktigt trevligt :)

Idag är vädret inte mycket att hurra för. Blir lugnt här hemma, en mysig familjedag helt enkelt. Moa ska på kalas, det ser hon självklart fram emot :) Senare ska vi ha lite middagsgäster också, så det blir att åka och handla lite inför de :)

1 kommentar:

Josefine sa...

Gratis karusellåkning låter himla bra. Tyvärr passade inte in i vårt schema, annars hade vi definitivt också varit där.