onsdag 27 juni 2012

1 års kontroll

Idag har Tuva varit på sin 1 års kontroll och det gick relativt smärtfritt :) Sprutorna hurrade hon inte över precis, men det gick över rätt snabbt. Hon väger numera 8750g, så hon har inte gått upp så mycket. Däremot har hon växt 5,5 cm sedan förra kontrollen (10 mån)! Så hon är 75,5 cm nu.
Moa fick gjort sitt hörseltest, som hon vägrade vid 4 års kontrollen. Idag gick det galant :) Sköterskan tycker verkligen Moa är en riktigt duktig tjej, och är imponerad över vad hon kan. Men så har hon ju alltid legat före i utvecklingen. När vi åkte hem sedan stannade jag till för att hämta ett paket, och då undrade Moa om hon inte kunde få en glass, "jag var ju så duktig" :) Svårt att säga emot då :)

Vad gäller Tuva så är hon fortfarande inte särskilt intresserad av att gå. De senaste dagarna har det gått framåt iaf. Hon kan ju liksom! Men jag tror faktiskt inte hon orkat innan, eftersom den senaste förkylningen tagit hårt på henne. Det är först nu efter 1½ vecka som gnälltjejen blivit glader igen :)

Inga kommentarer: