söndag 31 oktober 2010

Längtan

Vet inte varför, men i år längtar jag extra mycket till julen. Kanske för att Moa är lite äldre och kan vara med lite mer? Mysigt ska de bli iaf, och jag har redan köpt en hel del nytt. Har ju ett hus att pynta :) Så måtte tråkiga november gå snabbt så det kan bli första advent och massvis med härligt juljus i alla hem.

Sen finns det massa annat skoj att längta till. Tex så ska vi hämta nya bilen på fredag (fick sålt den gamla igår), så det ska bli kul!

3 kommentarer:

Micke sa...

Jag längtar till Söndag, för då tar MALMÖ GUUUULD !!!! :)

Josefine sa...

Precis så där känner jag också. Det ska bli jättemysigt med adventstid och jul iår, trots att jag verkligen inte gillat det förut.

Iår är det så många nya saker. Precis som du säger om Moa, Gibson är också större och kan vara med mer. Vi ska baka pepparkakor (med en av hans adventspresenter), pynta med tomtar, hugga julgran, slå in julklappar, dricka glögg, baka lussebullar, leka i snön som jag hoppas kommer, träffa tomten, öppna julklappar, äta julskinka och mysa, mysa, mysa.

Ja och ovanpå allt mys pys en gnutta av Gibsons tröts och hemska humör. Men det blir nog fint ändå! =)

Sandra sa...

Jag längtar inte till julen, för jag ska fira jul utan min familj & vänner! Men det får väl gå det med! Hoppas allt är bra där hemma! Jag har iaf köpt mig en choklad kalender :D <3