lördag 26 december 2009

Julen 2009

Ojojoj vad hela familjen har varit snälla i år. Julfirandet började lite grann hos mamma och pappa på lillejul, tyvärr var mamma magsjuk så jag och Moa var där borta en snabbis för lite mat och julklappar. Eftersom Moa är källan till mammas magsjuka var jag inte rädd för att ta dit henne. På julafton var svärföräldrarna på besök, så vi hade en riktigt mysig dag med god mat och maaassa julklappar. I år var Moa mer intresserad av vad som fanns innanför pappret :) Och vad grejer hon fick: massa kläder, böcker, dockor, sin första data, möbler, kassaapparat, spis och till den kastruller, servis och mat, dammsugare, påslakan, tält, tågbana, stor rittavla, mjukisdjur, pussel ja listan kan göras ännu längre :) Jag och Chrille fick en ny säng till Moa, saker till nya boendet, presenkort på Mio och Ikea och lite annat smått och gott.
Och juldagen innebar som vanligt roligt sällskap, sprit och dans :) Man kan summera årets jul med ett ord: underbar! Får ju inte glömma att det dessutom var en vit jul!

Morbror hjälper till

Trött på julaftonmorgon :)

Men sen kom finkläderna på

Gillade Kalle Anka

Många presenter från Karlskrona

Jag hjälpte mer än gärna till :)

Moa agerade tomte

Stoooort paket....

... som innehöll den här fina tavlan. Moa fick även kritor....

... som hon använde på lite fel ställe :)

Det här ursöta kitet skickades från Kalmar från Chrilles moster, bara så fint!
Moa städar med sin dammsugare (som pratar och har sig) :)

Finfina Hello Kitty inneskor


Sally blev såklart inte utan julklapp :)

1 kommentar:

Josefine sa...

Jag tyckte minsann mest att julafton var slaskig! Visst var det vitt, men det höll ju på att smälta bort. Vi får se framemot Februari, då det alltid brukar snöa.

Nu får ni väl flytta ut så Moa kan få plats med alla sina leksaker? =)