söndag 13 september 2009

Helgen

Efter ännu en intensiv arbetsvecka med mycket stress välkomnades helgen med öppen famn. Lördagen började sådär med halsont och lite snuvig näsa för min del. Moa har dragit hem lite mer dagisbaciller, och hon har själv rinnande näsa och hosta. Men det hindrade inte oss för att ta bilen till Ullared och Gekås. Det var jag, mamma och Moa. Det va relativt mycket folk, framförallt ska alla ha barnkläder och leksaker. Blev en del kläder till lillan, laddade upp hemma med schampoo, balsam, deo, tandkräm, tandborste och annat som behövs. Blev lite strumpor och rakhyvel till Chrille och massa andra lite tråkiga grejer som man tjänar på att köpa där. Passade på att köpa några julklappar till Moa, en spis med kastruller och en dammsugare. Mamma köpte en jättefin kassaapparat som också är julklapp. En annan rolig sak jag köpte är en potta, som ser ut som en toalett och spelar lite musik när behoven uträttas i den :) Allt som allt slösades det ca 2000:-, inte farligt alls. Men en del av Moas grejer bidrog såklart mamma med :) En mycket trevlig utflykt, men den tog rejält på krafterna på oss båda. Vi hade egentligen en middag inbokad hos Annika som vi tyvärr fick ställa in :( Chrille är också förkyld och Moa vill vi inte lämna bort när hon är krasslig. Men middagen flyttades till nästa helg istället :)

Idag blev det först en liten promenad med Carro. Vi har tyvärr inte kunnat ses på ett tag pga resor, sjukdomar och busy veckor så det va riktigt kul att träffas igen!
Eftermiddagen gick åt en bortamatch långt ute på vischan. Höllviken vs. Köpingebro, 2:an vs. 1:an. Vi var alla taggade som fasiken, och vi vände ett 0-1 underläge till vinst med 3-1!!! Nu har vi 4 p tillgodo mot 3:an (det är dom två första som går upp). Riktigt gött helt enkelt :)

Måste bara säga att Moa fyller på sitt ordförråd för fullt. Igår tex sa jag säg hejdå till pappa. Hejdå sa hon! Hon pekar även på sitt öga och säger just öga. Till näsa säger hon nåt i stil med eisha :)

Nya vinterkläder

haha! Moas egna kundvagn med varor :)
Som hon glatt kör runt med. Hon hittade även en påse som hon började packa ner varorna i :)

Julklapp
Den fina dammsugaren, såklart med en massa ljud.
Nya fina skor


Örngott och bok med ljud

Den nya pottan

Poncho till lillan :)
Taggad inför en shoppingtur! (Visst e koftan helt galet fin!)


Så här trött blir man av att shoppa. Eller av att se alla galna kärringar :)

1 kommentar:

Carro sa...

Åh, vad kul med ullared! Vi ska också dit den 28 sep. Jag, min mamma och mormor. Wilma får stanna hemma hos pappa. Tror det blir lugnast :) Ser ju att ha hittat en hel del, men brukar ju aldrig var svårt där...Perfekt att handla lite julklappar nu. Hopaps allt är bra!