söndag 9 december 2012

Lite av varje

Helgen har innehållit lite av varje. Moa har varit sjuk, så framförallt igår gick det lugnt till. Det var bara vi flickor hela dagen eftersom Chrille jobbade och sedan var på julfest. Vi fixade lite julklappar, busade i hemmet och köpte McDonald´s :) 

Idag var Moa frisk igen, så hon kunde tack och lov gå på sin kompis Mayas kalas på Kulhuset :) Iklädd sin älskade guldklänning :) Jag och Tuva var hemma hos mamma och pappa och julpysslade så länge. Moa fick en del pysselgrejer o sin adventspresent, bla askar så hon har pysslat en del hon också. Tuva fick en hamster som kör runt :) Mysig och lugn helg helt enkelt. Lugn vecka blir det inte, massa post som ska delas och snö :) Så, gott folk, SKOTTA ORDENTLIGT för tusan :)

Tuva har förresten kommit med väldigt många nya två- och treordsmeningar i helgen. Även en fyraordsmening, de e Moa da, slank ur. Duktiga lilltjejen. Synd var det om henne idag, när hon trillade med munnen i golvet och fick världens fläskläpp. Stackars liten. Blödde rejält, men tack och lov gick det över snabbt. Så hon hade samma energi som vanligt efter en liten stund :)





Inga kommentarer: