lördag 6 mars 2010

Lördag

Puh vi har fått en del gjort men än återstår mycke arbete. Igår byggdes nästan alla möbler ihop av Chrille och våra snälla pappor och jag har packat upp en hel del. Fasiken va mycket skit man har :) Idag blev det en paus i uppackandet, först hade jag match som vanns med 9-1 och sen gick jag och Moa ut och njöt av det fina vädret. Finns ett par lekplatser i området så jag satte Moa i gungan. Hon skrattade som bara den och ville inte hem :)

Bjuder nedan på några bilder, först från vår gungtur och sen några från hemmet som visar nya fondtapeten i sovrummet (sjukt nöjd!), Moas väggdekor och slutligen hennes nya säng.




Vår lilla flicka har blivit stor. Spjälsängen är ett minne blott. Första natten gick kanon och likaså dagens powernap. Nu ska vi bege oss hemåt för Andra chansen och godis :)

P.s varning för dålig uppdatering då vårt Internet inte blir inkopplat förrän om 2-4 veckor.

1 kommentar:

Carro sa...

Ja, man märker verkligen hur mycket prylar man har när man flyttar..är helt sjukt! Kul att ni redan börja komma i ordning. Är så roligt med nytt:) Vilken mysig liten säng hon fått lilltjejen. Wilma har inte heller spjälsäng längre. Hon vägrade sova i den så vi har satt en vanlig sängbotten direkt på golvet så länge. Där sover hon mycket bättre! Hoppas allt är bra med er! kram