söndag 14 februari 2010

She´s back!

Efter en vecka med mycket gnäll och en hel del skrik om nätterna är vår solstråle äntligen sig själv igen! Var hos doktorn i torsdags och det visade sig, som vi misstänkte, att det handlade om örat. Hon hade inte öroninflammation, men var ganska röd i höger öra och även i halsen. När jag frågat henne innan i veckan var hon har ont så har hon bara svarat Moa aj. Frågade man henne om hon hade ont på särskilda ställen så sa hon ja på allt. Men på kvällen när vi kommit hem från doktorn kunde hon minsann peka på höger öra och säga att hon hade ont där :) Men men, vi fick iaf penicillin och även hostmedicin så nu är allt nästan bra igen :)

Har ju som sagt varit en jobbig vecka, inte bara med Moa utan även på jobbet. Så nu i helgen har vi varit i Karlskrona och det var riktigt skönt att komma härifrån ett litet tag. Vi har bara chillat, gått en sväng på stan och ätit gott. Kom hem med fina saker såklart, Moa fick mycket fint av sin snälla farmor :) Det var länge sen vi var där uppe så det var riktigt kul!

Hade lite saker på auktion på Tradera som tillsammans hade ett utrop på 50:-, och vi fick nästan 800:- för allt :) Aldrig fel med extra pengar :) Och en annan rolig sak är att vi fick en inbjudan i veckan till ett bröllop! Ska bli superkul!

Finfin jeansklänning till Moa från farmor&farfar

Dessa urläcka skor köpte jag till Moa på Stadium. Ordinare pris är 299:-, men med intjänade bonus från förra året fick jag dom från 111:- :) Leggings från MQ
Hoodtröja till Moa från HM och mockasiner från Åhléns
Present från farmor
Moa tycker inte det är kul att sitta i barnstolen längre. Vi gör ju inte de så varför ska hon göra de? :)
Pottövning! Hon går ofta runt och säger kissa potta eller bajsa potta, men än så länge så sitter hon mest där :)

1 kommentar:

Josefine sa...

800 är inte fy skam! Det kan räcka till mycket! Själv sparar jag alla Gibsons kläder, men jag vet inte till vad. Antagligen bara för att jag har separationsångest och inte vill skiljas från alla de fina små bebisplaggen! =) Bättre att fota dem och spara dem på hög så istället....