måndag 30 november 2009

Viva Mexico

Borta bra hemma bäst. Alltid. Men vi har verkligen haft det helt underbart. Solsken alla dagar utom en och nästan enbart slapp vid poolen och stranden. Massa god mat har slunkit ner och eftersom all dricka ingick så slank några goda drinkar också ner :) Till Moas stora förtjusning fanns även en mjukglassmaskin. Vi är rejält utvilade efter semestern, precis så det ska vara! Denna enda utflykten som gjordes var att jag simmade med delfiner. Riktigt riktigt rolig upplevelse! Och såklart shoppade vi med oss fina grejer hem :)

Flygresan ner gick jättebra. Eftersom Moa var sjuk sov hon inte mycket natten innan. Så det blev rätt mycket sömn på planet, slöande i mitt knä och bara lite spring :) Flygresan hem var ännu bättre. Moa sov 9 av de 10 timmar det tog. Det tog henne några dagar att komma in i deras tid (-7 timmar), och likadant nu när vi kommit hem är hon lite fel på de.
Men i Mexico hade hon riktigt kul! Hon kastade sig i vattnet och lekte glatt i sanden. Och alla var ju helt galna i henne. Kom fram och klappade henne på kinden, skrattade glatt när hon skrattade och vinkade och hade sig. Vi träffade på ett riktigt trevligt amerikanskt par (var ju för övrigt typ bara amerikanare eftersom det är deras Mallorca) som bara smälte. Dom var lite äldre och hade en dotter ungefär i Chrilles ålder. Dom tyckte Moa var så lik henne så dom busade mycket med Moa och kastade boll och så. Innan dom reste hem köpte dom tom en liten docka till henne. Naaaw :)

Men nu är vi tillbaka i vardagen igen. Idag befann jag mig åter på jobbet, tack och lov en lugn dag. Behövdes efter endast 2 timmars sömn i natt. Var helt pigg och låg bara och stirrade i taket. Så kan det bli. Vi var även på babysim innan och Moa var helt överlycklig över att vara tillbaka Nu ligger hon och sover så gott. Vi försöker uppdatera oss här hemma med vad som hänt dom senaste 2 veckorna. En sak är säker: det är helt perfekt att komma hem lagom till årets mysigaste månad :)

2 kommentarer:

O sa...

Det låter som en mycket härlig resa, hoppas få se lite bilder framöver!
/Annika & Ola

Josefine sa...

Så skönt med lite värme. Och att slippa pälsa på sig hundra lager kläder... Himmelriket!