onsdag 17 april 2013

En nöjd 5-åring

Igår hade vi en mycket nöjd 5-åring. Hon blev uppvaktad på dagis först. När jag hämtat tjejerna åkte vi till McDonald´s (Moas val) och sedan var det hem och öppna alla presenter. Hon sa efter varje uppackad present "precis vad jag ville ha, tack mamma" <3 Senare kom deras mormor, morfar, morbror och "moster" förbi med ännu fler presenter och vi firade med glass och kakor. Så hon somnade mycket nöjd!

Av oss fick hon.insektshink med förstoringsglas, Törnrosaklänning, Törnrosafilmen, prinsesskor, Törnrosatillbehör (väska, halsband, tiara, handskar), Hello Kitty inlines, Hello Kitty skydd, dockfamilj och tillhörande bil.

Av mormor och morfar fick hon en I-pad (En kurio för barn), pärlplatta, öronhänge och en liten "pool" med rutschkana (en som man liksom kastar sig på).

Av Micke och Malin fick hon en Hello Kitty klocka, halsband och armband.

Sedan var hon även med i tidningen och fick fina kort på posten. Och lilltjejen fick även hon några fina småsaker så hon inte skulle känna sig utanför. Hon förstår ju int riktigt :) Vi tackar alla så hjärtligt för alla gratulationer och presenter!








Inga kommentarer: